Logo
  
 
Kapselklubben
Forsiden > Kapselklubben  

Kapselklubben spillede hver fredag i starten

Hvis du vælger at starte weekenden med et dejlig dampbad, vil du få selskab af mange, der har fået samme gode ide. Det er nemlig en rigtig god måde at slutte arbejdsugen af på.

For cirka 40 år siden var der nogen herrer, der fandt på at 'spille kapsel' på omklædningsrummets gulv fredag eftermiddag.

Det var så populært i nogen år, at det blev spillet de fleste fredage. Nu spilles det lidt sjældnere, dog afholdes mindst det årlige "Mesterskab i kapsel" - iført håndklæde.

Alle tilstedeværende herrer kan deltage i det underholdende spil.

Spilleregler

Spillet startes op når gæsterne synes det er tid. Alle deltagere udrustes med en kapsel, som man efter tur skal kaste, så den kommer tættest muligt på risten midt på gulvet. (Risten var der i forvejen!).

Oprindeligt gik spillet ud på at finde en taber, der så skulle give drikkevarer til alle de deltagende. (I hver omgang gik den bedste ud, og resten fortsatte til der var fundet en taber. Der blev spillet flere omgange endtil én deltager havde tabt to gange og spillet var afgjort).

I dag spilles mesterskabet kun om æren, ved at finde den bedste spiller. (Redaktøren er ikke helt opdateret med de nye regler:)

Læs Kapselklubbens (u)officielle Spilleregler her....

 
/HB

 


Læs mære:
 

Mesterskab i kapsel 2020

Fredag d. 28/2 afholdt Kapselklubben sit årlige mesterskab i kapselspil.
(28.02.20)

Mesterskab i kapsel 2010

Kapselklubben holdt sit årlige klubmesterskab i badet den 17.12.10 (08-01-11)
 

Gå til menuen øverst til venstre

Til top

 

Risten

Den gylde kapsel er i førerposition!
Den gylde kapsel er i førerposition!

 
 
© Dampen.DK
  Opdateret: 10.05.2020